Flugfiskets Dag

Gnosjö

Sportfiskeklubb

PREMIÄR FISKET 2017

Det vart ett stort antal fiskare på plats när startskottet för 2017 år fiske släpptes. Laddade på platser runt sjön med förväntan på att fylla kassen med fisk för dagen. Lite kyligt med ca7grader varmt och mulet. Det vart ett flertal som redan efter kort stund landat sina fiskar för kortet och laddade med ett nytt kort för att fylla ännu en kvot med fisk. Det vart bra fiske under förmiddagen och det lungnade sig lite runt middagstid men återkom i en huggsexa på kvällskvisten efter att solen kommit fram och levererade lite varme. Det kom upp ett flertal fina fiskar på över 2kg även någon bonus rödin kom upp på ca 1,5kg. Under dagen försåg klubben de fiskande med korv i bröd, dricka och kaffe kokat över öppen eld.

Gnosjö Sportfiskeklubb © All rights reserved

webmaster@gnosjosportfiskeklubb.se