Mossasjön

Gnosjö

Sportfiskeklubb

Mossasjön - Put and Take

Välkommen till ett anrikt vatten i skön natur med ett lugn som kan liknas vid en fjälltjärn. En sjö som hyser både fin Regnbåge och Öring av hög kvalitet samt ett naturligt reproducerande bestånd av Bäckröding för de som söker det lilla extra.

Vi har ett flertal lättåtkomliga kastplatser placerade runt sjön.

Ett vindskydd med grillplats finns också där man gärna startar fisket med en överblick av vattnet över en kopp kaffe

Regler för Mossasjön

Flugfiske eller spinnfiske är tillåtet med ett handredskap/spö per fiskekortsinnehavare.

2 stycken laxartade fiskar per fiskekort

Om du avser att fiska och sätta tillbaka fisken, Catch & Release, C/R så måste du fiska med hullingslös enkelkrok!

Om du avlivar 2 fiskar så har du förbrukat rätten att fortsätta fisket. Vill du fortsätta fiska samma dag så måste du lösa ytterliggare fiskekort.

.

Observera att fångad fisk som ska återsättas Catch & Release, C/R måste återsättas.med största omsorg. Håll aldrig en fisk utan att först blöta händerna!

Giltigt fiskekort måste medföras vid allt fiske.

Kortet är personligt och får inte överlåtas och vid anmodan av fisketillsynsman måste det kunna uppvisas.

Observera att det är alltid upp till den fiskande att hålla sig upplyst om gällande fiskeregler vid det vatten man fiskar i.

Mete är Förbjudet.

Det är förbjudet att använda Powerbait, Räkor, Mask, Majs eller liknande agn. Det är endast tillåtet att använda maggots under vinterfiske/pimpel.

Allt olagligt fiske beivras och anmäls till polis.

Fiskemästare

Petter Sveningsson, Törestorp

Senad Nasic, Hillerstorp (på bild t.v.)

Zijad Aliskovic Hillerstorp

Tony Backler Gnosjö

Damir Sirkic Värnamo

Juhani Karppinen, Götarp medlem (t.h)